Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Lenjerii de pat Disney

Alege Lenjerii Mickey Mouse și Disney în camera copilului tău

 

Dacă puiul tău este un fan al universului Disney atunci lenjeriile de pat cu Mickey Mouse și Minnie Mouse sunt perfecte pentru camera lui. Dar nu numai. Acestea sunt perfecte pentru tine, dacă îți dorești să aduci mai mult zambet și o energie a bucuriei în dormitorul tău.Oferă-i puiului tău o atmosferă de poveste în dormitorul său cu lenjerii de pat Mickey Mouse Disney sau oferă-ti ție o atmosferă pozitivă, ori de câte ori vei păși în spațiu tău intim din dormitor.

Aceste lenjerii vor aduce foarte multă bucurie și veselie în camera copilului tău datorită personajelor de poveste adorate de copii dar și a nuanțelor și combinațiilor complexe de culori. 

Combinațiile fabuloase în nuanțe deschise precum alb, albastru sau roz, în contrast cu imprimeurile Disney vor face că inima copilului tău să tresalte de bucurie ori de câte ori va veni ora somnului. 

De asemenea acestea se vor potrivi oricărui adult cu inima de de copil, ce își dorește să mai retrăiască magia copilăriei din când în când. 

Descoperă întreaga gamă de lenjerii din site-ul nostru și oferă-i puiului tău o mai mult decât un somn confortabil, oferă-i o experiență de poveste în fiecare seară sau atunci când intră în dormitorul său. Sau oferă-ți ție, un moment simpatic înainte de a adormi.

De asemenea, o  lenjerie de pat cu Mickey Mouse de 2 persoane pentru pat dublu, sau cu Minnie Mouse poate fi și un cadou perfect pentru orice fan Disney, indiferent de vârstă. 

Dacă ai prieteni dragi sau membri ai familiei care sunt îndrăgostiți de aceste personaje, le vei face o surpriză minunată dacă le oferi un set de lenjerii de pat cu Micky Mouse sau Minnie Mouse. 

Alegeți modelul preferat și adu simpatica lume Disney în casa ta prin aceste lenjerii.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!