Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Perne cu puf si pene de gasca


Descoperă gama de perne cu puf de gâscă 70x70 cm sau 50x50 cm, la preț accesibil 

 

Acel moment în care pur și simplu te afunzi în patul tău moale și confortabil, iar capul tău se simte complet relaxat poate fi acum o realitate, în fiecare noapte sau perioadă ta de odihnă de peste zi. 

Imaginează-ți cât de plăcut este să te odihnești într-una dintre aceste perne cu puf de gâscă 70x70 cm sau 50x70 cm la preț accesibil de pe casa-descor.ro, ce îți schimbă întreaga stare de bine. 
 


Alege să te bucuri de o umplutură naturală, ușoară și perfectă pentru perna ta,  ce te va duce în cel mai odihnitor somn cu putință și ce poate fi modelată foarte ușor în forma cea mai confortabilă pentru tine. 

Husa acestor perne este confonfecționată din bumbac 100% ceea ce va face ca fiecare contact cu pielea ta să fie unul plăcut și perfect. 

Descoperă întreaga gama de perne și alege-ți dimensiunea potrivită pentru a te bucura de mai mult confort și un somn ce te face să te odihnești cu adevărat, indiferent că este unul de noapte sau unul de amiaza. 

Folosește aceste perne atât în patul din dormitor cât și pe o canapea, pentru doar câteva clipe de relaxare și lasă-te fascinant de un moment de răsfăț uimitor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!