Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Pilote 140x200cm

Oferă-ți senzația că dormi în nori cu pilote 140x200 cm


Confortul trebuie să fie o prioritate, în special în propriul tău cămin. Mai cu seamă în timpul nopții când ai nevoie de un somn de calitate. Dimineața trebuie să fie una plăcută, cu multă energie. Iar asta se poate obține dacă alegi să te învălui în pilota potrivită. 

Indiferent că optezi pentru pilotă de vară sau pentru orice sezon, umplutura și materialul fețelor, te ajută să te simți mai confortabil în timp ce te odihnești. 

Alege pilote 140x200, pentru o persoană și bucură-te de momentele în care te înfășori cu toată suprafața pilotei ce îți va oferi o atingere plăcută.  

Descoperă gama de pilote antialergice, tratate antifungic și microbian, ce asigură circulația facilă a aerului și o elasticitate îmbunătățită, calități care te asigură că nu nu te vei trezi transpirat. 

Fiind tratată termic și stabilizată mecanic, pilota se menține ca nouă mult timp. O poți spăla chiar și la 95 grade, iar întreținerea sa este ușoară.

Lasă-te acoperit de această pilotă și simte catifelarea ce-ți oferă senzația că dormi în cel mai confortabil loc posibil.

Alege din gama de pilote suple și ușoare pentru cel mai plăcut somn pe care-l vei avea, disponibile pe casa-decor.ro. 

Răsfață-te la tine acasă, cu un moment de relaxare maxim și confort, sub o pilotă perfectă pentru tine. 

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Selectia ta:

Dimensiune pilota: 140x200 ×

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!