Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Lenjerii de pat damasc satinat 

Trăiește experiențe premium în lenjerii de pat damasc alb ca la hotel, la tine acasă


Îți dorești să ai parte de experiența unui hotel chiar în confortul casei tale? 

Atunci alege lenjerii de pat din damasc alb ca la hotel sau orice alte nuanțe preferi, ce îți vor transforma somnul și dormitorul,  într-un spațiu cu adevărat impresionant și elegant. 


Bumbacul damasc sau bumbacul egiptean oferă o finețe încântătoare, pe care merită să o experimentezi, de fiecare dată când alegi să te odihnești sau să te relaxezi în patul tău, după o zi lungă. 

O țesătură densă, cu o strălucire încântătoare de mătase, ce captează și reflectă lumina,  îți va oferi un sentiment de prețiozitate și eleganță, în timp ce pielea ta se va bucura de cea mai fină și moale atingere, în contact cu acest tip de material. Mai mult, decât atât, damascul este potrivit atât în sezonul rece cât și în cel cald, oferind-ți o ventilație perfectă, din cauza faptului că nu se supraîncălzește.  

Descoperă confortul unui hotel de 5 stele și decide să îți oferi o astfel de lenjerie de pat, fie că îți place nuanța unui alb pur, galben prețios, albastru regal sau mov.  

Acest tip de lejerie este perfectă și pentru oaspeți, atunci când îți dorești să le oferi un somn confortabil și un aspect prețios. 

Pregătește-te să fii suprins încă de la primul contact cu o astfel de lenjerie.

Alege-ți chiar acum nuanța potrivită dormitorului tău și dă-ți voie să experimentezi astfel de momente.

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!