Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Lenjerii de pat maro

Adu mai multă armonie și echilibru în dormitor cu o lenjerie de pat maro


Dacă ești o persoană echilibrată și îți dorești să ai parte de armonie și o atmosferă caldă atunci când ajungi acasă și te așezi în patul tău moale și confortabil, atunci optează pentru o lenjerie de pat maro.
Culoarea maro este o culoare caldă și naturală care îți poate aduce un sentiment de confort și liniște în dormitorul tău.


Mai mult decât atât aceasta este o culoare versatilă care se va potrivi cu o varietate de stiluri de amenajare a dormitorului și îți va crea acel spațiu relaxant și confortabil în dormitor la care te aștepți după o zi plină. 

Culoarea maro este asociată, de asemenea și cu sentimentul de stabilitate, confort și siguranță și poate avea un efect calmant asupra psihicului tău,  contribuind astfel la crearea unui mediu primitor și relaxant.

În practica Feng Shui culoarea maro este considerată a fi o culoare a pământului și poate aduce echilibru și armonie în orice fel de spațiu, dar și succes în afaceri. Astfel că, dacă ești o persoană care își dorește mai mult succes și abundență în viață alege o lenjerie de pat maro pentru patul tău.

Un alt beneficiu pe care îl vei avea alegând o lenjerie de pat în această nuanță este că aceasta va completa și va pune în valoare celelalte elemente de design din dormitorul tău cum ar fi spre exemplu mobilierul sau tapetul și de asemenea poate fi ușor de asortat cu diverse alte nuanțe ale celorlalte elemente de design, precum draperiile, covorul sau mobilierul.

În gama noastră găsești o multitudine de texturi spre care te poți orienta pentru a avea parte de un confort uimitor pe tot parcursul nopții, de la bumbac ranforce, la damasc satinat sau finetat, dar și opțiuni diverse în funcție de necesitățile tale precum o lenjerie cu 6 sau cu 4 piese.

Alege să îți transformi dormitorul într-un spațiu armonios și echilibrat cu aceste lenjerii de calitate, ce vor aduce un plus de confort în momentele tale de relaxare sau odihnă și un plus de rafinament în designul dormitorului tău.

 
Oferă-ți confortul și echilibrul pe care îl meriți cu o lenjerie de pat maro. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!