Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Lenjerii de pat verzi

Lasă-te ispitit de o lenjerie de pat verde care emană frumusețe, naturalețe și armonieCuloarea verde ne poartă cu gândul la noi începuturi, fiind asociată cu speranța pe care trebuie să o avem permanent în noi, iar dacă această culoare se regăsește în spațiul nostru de odihnă cu atât mai mult ne influențează starea generală. 

Verdele este de asemenea culoarea abundenței și prosperității. Așa că, de ce nu ai alege o lenjerie de pat verde?Știm că orice detaliu din jur poate contribui la sănătatea noastră psihică, ne poate relaxa sau dimpotrivă, ne poate agita. 

De aceea, o lenjerie de pat verde pe care să o folosești pentru patul în care dormi, poate fi cea mai bună alegere pentru tine, pentru că îți transmite sentimentul de liniște și armonie cu mediul înconjurător. Este ca și cum ai dormi în natură, sub cerul liber, unde păsărelele ciripesc și îți induc o stare senzațională. 

În plus această nuanță este asociată, inclusiv cu prospețimea, așadar dacă ai nevoie de o notă fresh în viața ta, o astfel de lenjerie este alegerea ideală pentru tine. 

Poți alege dintr-o gamă variată de lenjerii de pat de culoare verdei confecționate din materiale de foarte bună calitate, precum bumbac, mătase, cocolino, bumbac finet, damasc satinat.

Indiferent care sunt preferințele tale, pe casa-decor.ro găsești orice model de lenjerie de pat dorești, formată din 4 sau 6 piese, cu cearceaf de pat fără sau cu elastic, pentru pat single sau dublu, potrivite oricărei dimensiuni de saltea, 90X200cm, 100X200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm, 200X220cm, la prețuri foarte bune.

Indiferent că alegi o lenjerie de pat verde cu un model floral, formă geometrică sau abstractă, culoare relaxantă sau antrenantă, poți găsi pe casa-decor.ro ceea ce îți place cel mai mult.

Spălarea și întreținerea se realizează cu ușurință, păstrându-și culoarea timp îndelungat. Iar materialele din care sunt confecționate sunt rezistente, evitând deteriorarea după câteva spălări. 

În general, verdele ne emoționează pentru că ne amintește de frumusețea naturii și ne dă speranța că putem trăi în armonie cu ea. Verdele ne încurajează să ne îngrijim de mediu și de bunăstarea noastră, într-un mod care să fie durabil și benefic pentru toți.

Așadar, alege lenjeria de pat care să te inspire în fiecare zi.


Simte confortul și plăcerea de a te odihni fără întreruperi alegând o lenjerie de pat verde de calitate, la un preț foarte avantajos!

Afiseaza: 1-48 din 71 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!