Comandă de 300 de lei și primești un 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 🎁 pe care îl alegi din coșul de cumpărături + 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 🚚 !

Ce este finetul ?

Ce este finetul ?
   Ce este finetul?

Finetul este un tip de material din bumbac care are multe avantaje datorită modului cum este realizat. Are fibrele ușoare, poroase, trecerea aerului la el se face într-un mod ce asigură un confort plăcut în timpul somnului .Prin realizarea sa, finetul prezintă niște zone libere, în care păstrează aerul și căldura. Poate fi și scămoșat pe una sau pe ambele fețe, fapt pentru care va avea un tușeu moale, plăcut la atingere, astfel fiind și mai călduros. Acest efect de scămoșare este foarte frumos, nu are o influență asupra calității, produsele fiind comercializate în magazinele online ca și alte lenjerii de pat din alte materiale. Aspectul este frumos, tușeul plăcut, rezistența este bună, iar șifonabilitatea redusă.

   În zilele noastre, cele mai comune si cele mai cautate sunt lenjeriile de pat din bumbac finet. Cu toate acestea, multe persoane nu știu exact ce înseamnă o țesătură din finet, ce avantaje oferă și care sunt diferențele dintre aceasta și alte tipuri de țesături.
Haideti sa aflam care sunt proprietățile acestui material și de ce este atât de folosit la realizarea lenjeriilor de pat și a articolelor de îmbrăcăminte.

Avantaje
  • bumbacul finet are capacitatea de a păstra căldura corpului, de aceea este recomandat pentru lenjeriile de pat pentru sezonul rece. Comparativ cu alte tipuri de materiale, finetul ține cald corpului, deci este ideal pentru lenjeriile de pat pentru persoanele friguroase. Are textura fină și moale, nu lasă corpul să transpire, de aceea este un material bun și pentru sezonul cald, pentru vară.Comparativ cu mătasea, lenjeria de pat din bumbac finet are o rezistență mai mică, dar cu siguranță depășește alte materiale, cum este lâna.
  • finetul este rezistent la spălări repetate și poate fi utilizat mulți ani, fără să-și piardă aspectul și proprietățile. Spre deosebire de alte țesături, rezistența sa nu scade atunci când este umed; unii spun că din contra, ea crește cu aproximativ 10-15%. Prin urmare, finetul absoarbe umiditatea, dar fibrele nu se rup atunci când sunt ude. Despre bumbac se știe că devine și mai puternic când este umed.
  • lenjeriile de pat din bumbac finet nu au nevoie de îngrijire specială, motiv pentru care sunt foarte apreciate de clienți. Se spală normal, se usucă rapid și nu necesită neapărat călcare. Țesăturile din finet sunt rezistente la șifonare, așadar sunt mai ușor de călcat sau nici nu trebuie deloc netezite, pentru că nu se mototolesc excesiv la mașina automată. La spălarea lor nu este necesară folosirea unui balsam de rufe care să ofere moliciune țesăturii. Lenjeriile din finet sunt moi, plăcute la atingere, recomandate și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

       Datorită proprietăților pe care le au, aceste lenjerii din bumbac finet sunt tot mai căutate în magazinele online. Ele au imprimeuri frumoase, sunt concepute special pentru a aduce bucurie și confort în dormitorul unei familii. Gama de modele este variată, iar senzația de relaxare este adecvată pentru orice persoană care vrea să se odihnească după o zi ce a fost destul de stresantă. Lenjeriile sunt cât se poate de confortabile, cei care le folosesc dorm foarte bine pe timpul nopții.In ultimii ani, aceste lenjerii au fost foarte apreciate și pentru faptul că oferă camerei o estetică frumoasă. Au o calitate superioară, proprietăți bune, pot oferi eleganța de care are nevoie orice persoană în dormitor. Cei care au ales deja asemenea lenjerii, au fost mulțumiți de preț și de calitatea lor.

Mai jos vei gasi cele mai vandute produse din gama noastra!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!